روش هایی برای بهبود یادگیری بچه ها در دوران کرونا

به گزارش وبلاگ سروری کیا، تدوین برنامه منظم روزانه، سهولت در گفت وگو، آموزش آهسته، مراقبت از بچه ها در فضای آنلاین و ارتباط با مرکز آموزشی، پنج روشی است که یونیسف آنها را برای تداوم یادگیری بچه ها در دوران شیوع کرونا توصیه نموده است.

روش هایی برای بهبود یادگیری بچه ها در دوران کرونا

به گزارش وبلاگ سروری کیا از فارس، بچه ها در دوران شیوع کرونا درحالی آموزش می بینند که تا کنون موقعیت مشابه آن را تجربه ننموده اند؛ دوری از فضای مدرسه، عدم ارتباط فیزیکی با معلم و هم کلاسی ها و سر و کار داشتن با اینترنت و وسایل دیجیتالی همچون لپ تاپ و موبایل ممکن است فرایند یادگیری و آموزش در آنها را با چالش هایی روبرو کند؛ از این رو لازم است والدین روش هایی را برای تداوم یادگیری در دوران کرونا بیاموزند.

تدوین برنامه منظم روزانه، سهولت در گفت وگو، آموزش آهسته، مراقبت از بچه ها در فضای آنلاین و ارتباط با مرکز آموزشی، پنج روشی است که یونیسف آنها را برای تداوم یادگیری بچه ها در دوران شیوع کرونا توصیه نموده است.

یک برنامه منظم روزانه با یکدیگر تدوین کنید

سعی کنید یک برنامه منظم دائمی داشته باشید که شامل برنامه های آموزشی (Learning porogram) بر اساس سن بچه ها است و می توان آن را به صورت آنلاین، در تلویزیون یا به وسیله رادیو دنبال کرد.

همچنین زمان بازی و نیز خواندن کتاب را در این برنامه بگنجانید. از فعالیت های روزمره به عنوان فرصت های یادگیری برای بچه ها بهره ببرید. نباید فراموش کنید که تا حد امکان این برنامه های روزانه را با یکدیگر ایجاد کنید.

اگرچه ایجاد یک برنامه منظم و ساختارمند اهمیتی حیاتی برای بچه ها و افراد جوان دارد، اما در نظر داشته باشید که در این دوران بچه هاتان نیازمند سطحی از انعطاف پذیری هستند.

فعالیت ها را برای بهتر شدن تغییر دهید. اگر زمانی که یک برنامه یادگیری آنلاین را پیگیری می کنید، کودکتان بی قرار و کلافه به نظر می آید، یک گزینه دیگر که فعالیت بیشتر کودک را می طلبد، انتخاب کنید. نباید فراموش کنید که برنامه ریزی و انجام کارهای خانه با یکدیگر تمرین خوبی برای تقویت عملنمودهای حرکتی ریز و درشت بدن است. سعی کنید تا جایی که می توانید خود را با نیازهای بچه ها منطبق کنید.

بی پرده و راحت گفت وگو کنید

کودکتان را تشویق کنید که از شما سؤال پرسیده و احساسات خود را بیان نمایند. به یاد داشته باشید که کودک شما ممکن است واکنش های مختلفی به استرس نشان دهد، بنابراین شکیبا باشید و شرایط آنها را درک کنید. این کار را با دعوت از کودک برای گفت وگو درباره مسأله آغاز کنید.

ببینید که تا چه حد می داند و بگذارید او گفت وگو را هدایت کند. درباره اقدامات بهداشتی مناسب صحبت کنید. می توانید از لحظات روزمره برای تأکید بر اهمیت اقداماتی به مانند شستشوی مداوم و کامل دست ها بهره ببرید. اطمینان یابید که در محیطی امن هستید و به کودک تان اجازه دهید آزادانه سخن بگوید. نقاشی، داستان ها و دیگر فعالیت ها می تواند به باز کردن بحث یاری کند.

سعی کنید نگرانی های آنها را کوچک و یا نادیده نشمارید. مطمئن شوید که احساسات آنها را درک نموده و به آنها اطمینان دهید که احساس ترس درباره این مسائل طبیعی است. نشان دهید که شما با تمام توجه به آنها گوش می دهید و مطمئن شوید آنها می دانند که می توانند با شما و معلم شان هر زمان که بخواهند سخن بگویند. به آنها درباره اخبار دروغ هشدار داده و تشویق شان کنید - همچنین به خودتان یادآوری کنید که از منابع اطلاعاتی مورد اطمینان استفاده نمایند.

به آهستگی پیش بروید

فعالیت را با جلسات یادگیری کوتاهتر آغاز کنید و سپس به مرور زمان جلسات را افزایش دهید. اگر هدف، یک جلسه 30 یا 40 دقیقه ای است، کار را با جلسه 10 دقیقه ای آغاز کنید. در طول جلسه، زمان یادگیری آنلاین یا از روی صفحه نمایش را با فعالیت ها یا تمرین غیر آنلاین ترکیب کنید.

از بچه ها در فضای آنلاین مراقبت کنید

پلتفرم های دیجیتال فرصتی برای بچه ها پدید می آورند که یادگیری را ادامه دهند، بازی نمایند و ارتباط با دوستان شان را ادامه دهند. اما دسترسی فزاینده به فضای آنلاین خطراتی را برای ایمنی، مراقبت و حریم خصوصی بچه ها پدید می آورد.

درباره اینترنت با کودک تان گفت وگو کنید تا بدانند که چه نوع محیطی است، از چه چیز باید مطلع باشند و اینکه رفتار مناسب در پلتفرم هایی که استفاده می نمایند، به مانند تماس های تصویری، چگونه است.

قوانینی درباره اینکه چگونه، در چه زمانی و چه مکانی می توان از اینترنت استفاده کرد، وضع کنید. بر روی دستگاه های آنها تمهیدات کنترلی والدین را ایجاد کنید تا خطرات آنلاین را بالاخص برای بچه ها کوچک تر کاهش دهید.

ابزار آنلاین مناسب برای تفریح و سرگرمی را با یکدیگر بیابید - سازمان هایی به مانندCommon Sense Media توصیه هایی درباره اپلیکیشن ها، بازی ها و دیگر سرگرمی های آنلاین که مناسب سنین مختلف هستند، ارایه می نماید.

با مکانیسم های گزارش دهی در مدرسه یا سایر مکان ها آشنا شوید و شماره تلفن های پشتیبانی و یاری را در اختیار داشته باشید تا در صورت روبروه با زورگویی آنلاین و یا محتوای آنلاین نامناسب، به آنها اطلاع داده و یاری بگیرید.

نباید فراموش کنید هیچ ضرورتی ندارد که بچه ها یا افراد جوان تصاویر خود یا دیگر اطلاعات شخصی شان را برای دسترسی به یادگیری دیجیتال ارائه دهند.

با مرکز آموزشی کودک خود در ارتباط باشید

بدانید که چگونه می توانید با معلم یا مدرسه کودک تان در ارتباط باشید تا اطلاعات لازم را کسب کنید، سؤالات تان را بپرسید و هدایت بگیرید. گروه های والدین یا گروه های محلی می توانند روش مناسبی برای حمایت از یکدیگر در زمان آموزش در خانه باشند.

منبع: جام جم آنلاین

به "روش هایی برای بهبود یادگیری بچه ها در دوران کرونا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روش هایی برای بهبود یادگیری بچه ها در دوران کرونا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید