عجایب هند : از شهر دوقلوها تا دریاچه اسکلت ها
به گزارش وبلاگ سروری کیا، کشور هندوستان تنوعی بی نظیر از ادیان و رسوم و زبان های مختلف را در خود جا داده است که از تاریخ کهن این سرزمین نشأت می گیرد.
عجایب هند که یکی از بزرگترین کشورهای جهان با جمعیتی بالغ بر 1.3 میلیارد نفر و وسعتی حدود 3.3 میلیون کیلومتر مربع است موارد متنوعی را در برمی گیرد. هند به عنوان یکی از تمدن های باستانی برجسته جهان شناخته می شود و تاریخی کهن در حوزه علم، هنر، فلسفه و معماری دارد. با ما در وبلاگ سروری کیامگ همراه باشید تا عجایب هند را در کنار هم مرور کنیم.
کشور هند مهد ادیان گوناگونی از جمله هندوئیسم، بودیسم، جینیسم و سیک به شمار می رود. عجایب هند از تنوع و تعدد مذاهب و فرهنگ های گوناگون این کشور در طول تاریخ نشأت می گیرد. در هندوستان با آئین و رسوم و مناظری آشنا خواهید شد که در جاهای دیگر جهان یافت نمی شوند. بعضی از عجایب هند عبارتند از:
کتک زدن مردان در جشن هولی
از عجایب هند مراسم متنوعی است که بنا بر مناسبت های گوناگون در این کشور برگزار می شود. مراسمی که به شکلی چشم گیر سرشار از رنگ و نور و طراوت هستند. این مراسم به وسیله اکثریت جمعیت این کشور به رسمیت شناخته می شوند و سهم بزرگی در توریسم هند بر عهده دارند. یکی از معروف ترین مراسم هند ، جشن هولی یا مراسم رنگ هاست که در آن مردم با پاشیدن رنگ های شاد به یکدیگر این آئین را برگزار می نمایند.
مراسم هولی چیست؟
هولی یکی از پر جنب و جوش ترین و رنگارنگ ترین فستیوال هایی است که در هند جشن گرفته می شود و می توان آن را از عجایب هند دانست. این جشن که با نام جشن رنگ ها نیز شناخته می شود، نمادی از فرا رسیدن بهار و پیروزی خیر بر شر است. جشن هولی با اشتیاق و شادی بی نظیر به وسیله مردم در هر سن و پیشینه ای برگزار می شود.
آماده سازی مراسم چند روز قبل از جشن هولی آغاز می شود. مردم خانه های خود را تمیز می نمایند و چوب و دور ریختنی های خود را جمع آوری می نمایند تا در شب قبل از هولی، که به هولیکادهان معروف است، با آن ها آتشی روشن نمایند.
در روز جشن هولی، مردم گرد هم می آیند و از پودرهای رنگی به نام گلال و آب استفاده می نمایند تا بر روی یکدیگر رنگ بپاشند. در بعضی نقاط، جشن های هولی برای روزها ادامه دارد و مردم با موسیقی سنتی می رقصند و از تنقلات و شیرینی های خوشمزه لذت می برند.
هولی زمان اتحاد و شادی، شکستن موانع طبقه، سن و موقعیت اجتماعی است. این جشن مردم را گرد هم می آورد و حس اجتماع و با هم بودن را در آن ها تقویت می نماید.
اما یکی از عجایب هند در باره این مراسم رسمی است که با نام Chappan Bhog در شمال هند برگزار می شود. در این مراسم، زنان با چوب به مردانی که از قبل لباس زنانه به تن نموده اند، حمله نموده و تنها وسیله دفاع مرد یک تکه سپر چرمی است که روی سر و صورت خود قرار می دهد.
افراد این نواحی به اعتقاد دارند که چنین مراسمی به یاد حمله زنان روستای همسر کریشنا به او و دوستانش انجام می شود. زمانی که کریشنا و دوستانش به روستای همسرش رادا رفتند، زنان با چوب آن ها را محاصره نموده و با کتک زدن از رنگ پاشیدن آن ها جلوگیری کردند.
دهکده دوقلوها
یکی دیگر از عجایب هند وجود دهکده ای به نام کودینی است. روستایی منحصر به فرد در ناحیه مالاپورام در استان کرالا در جنوب هند. این روستا به علت تعداد زیاد دوقلوهایش توجه گسترده ای را به خود جلب نموده است و اغلب به عنوان دهکده دوقلوها شناخته می شود.
زاد و ولد دوقلوها در کودینی اولین بار در دهه 1970 مورد توجه نهاده شد و کم کم به عنوان یکی از عجایب هند بر سر زبان ها افتاد. از آن موقع، این دهکده همچنان به ثبت تعداد شگفت انگیز دوقلوها ادامه داده است و محققان و دانشمندان بسیاری را از سراسر جهان برای مطالعه علل این اتفاق به هندوستان کشانه است.
در حالی که دلایل دقیق تعداد بالای تولدهای دوقلو در Kodini به طور کامل شناخته نشده است، محققان معتقدند که ژنتیک و عوامل ارثی نقش مهمی در این پدیده ایفا می نماید.
این روستا هویت منحصر به فرد خود را پذیرفته است و اکنون میزبان جشنواره ها و رویدادهایی دربره دوقلوها است و همین مسأله کودینی را به نمادی از عجایب هند بدل نموده است.
دهکده شانی دهکده ای بدون در
یکی دیگر از عجایب هند دهکده شانی شینگناپور است که در استان ماهاراشترا در هند واقع شده است. چیزی که این روستا را متمایز نموده است، رسمی مبنی بر نداشتن در یا قفل بر روی خانه هاست. این ویژگی متمایز توجه مردم محلی و گردشگران را به خود جلب نموده است و آن را به مقصدی مشهور برای کسانی که برای تماشا عجایب هند به این کشور رفته اند، بدل نموده است.
طبق باور مردمان این روستا، روستای شانی به الهه شانی اختصاص دارد که خدای عدالت شناخته می شود و به وسیله جامعه محلی بسیار مورد احترام است. گفته می شود که قدرت لرد شانی روستا را از سارقی و جنایت محافظت نموده و احتیاج به در و قفل خانه ها را از بین می برد.
سنت نداشتن در و قفل در شانی شینگناپور به نسل ها قبل برمی شود و عمیقاً ریشه در ایمان و اعتماد روستاییان به قدرت های محافظ لرد شانی دارد. اهالی اعتقاد پایدار دارند که هیچ سارق و جنایتکاری نمی تواند به علت نگاه هوشیارانه ایزد وارد روستا شود و یا مرتکب عمل خلافی شود.
یکی دیگر از عجایب هند درباره این روستا معبد شانی شینگناپور است که به لرد شانی اختصاص دارد و سالانه هزاران نفر را از سراسر هند برای زیارت به این روستا می کشاند.
دریاچه اسکلت ها
از دیگر عجایب هند دریاچه ای در این کشور است به نام روپکوند که به عنوان دریاچه اسکلت ها نیز شناخته می شود. این دریاچه در استان اوتاراکند هند در ارتفاع تقریبی 5029 متری (16499 فوت) از سطح دریا واقع شده است. چیزی که روپکوند را از عجایب هند می سازد وجود صدها اسکلت انسانی است که در اطراف دریاچه و اعماق آن به چشم می خورد. منشا این اسکلت ها برای قرن ها یک راز باقی ماند تا اینکه تحقیقات علمی مدرن تا حدودی بر معما روشن شد.
با توجه به مطالعات و آنالیز های مختلف، اعتقاد بر این است که قدمت اسکلت ها به قرن نهم پس از میلاد می رسد. تئوری اصلی نشان می دهد که افرادی که بقایای اسکلت های آنها در روپکوند موجود است، بخشی از یک گروه زائر یا ارتشی بودند که در حین سفر به منطقه روپکوند بر اثر طوفان تگرگ یا کولاک ناگهانی به این سرنوشت غم انگیز دچار شدند. با ذوب شدن یخ های اطراف Roopkund به علت تغییرات آب وهوایی، اسکلت ها دوباره ظاهر شدند.
روپکوند به عنوان یکی از عجایب هند، همچنان تخیل مسافران، محققان و ماجراجویان زیادی را به خود جلب نموده است.
ستون معلق لپاکشی
این ستون که بعلاوه به عنوان ستون ویلانکانی شناخته می شود، از عجایب هند به شمار می رود که در معبد Veerabhadra در Lepakshi، آندرا پرادش، هند واقع شده است. این معبد تاریخی که به لرد شیوا تقدیم شده است، در طول امپراتوری ویجایاناگارا در قرن شانزدهم ساخته شده است.
جاذبه اصلی معبد ستون گرانیتی بزرگ آن است که به نظر می رسد بدون هیچ تکیه گاه قابل مشاهده ای از سقف آویزان شده است. این ستون به عنوان شاهدی بر مهارت های مهندسی و معماری استثنایی صنعتگران آن دوران است.
بازتماشامایندگان از سراسر جهان می آیند تا شاهد این شگفتی الهام بخش باشند و از نبوغ معماری باستانی هند شگفت زده شوند. ستون معلق لپاکشی همچنان نمادی از میراث فرهنگی غنی هند و نمونه ای مجذوب کننده از آثار باستانی در عجایب هند است.
پیشنهاد مطالعه: بازسازی چهره با هوش مصنوعی : 4 زن باستانی را بخوانید.منبع: پیام دلتا