طرز تهیه کیک سیب

به گزارش وبلاگ سروری کیا، با طرز تهیه کیک سیب خانگی می توانید لحظاتی شاد و فراموش ناشدنی را در کنار خانواده خود سپری کنید. شما می توانید با دارچین، سیب و گردو یک کیک سیب گرم و ادویه دار پاییزی با یک قاشق بستنی وانیلی سرو را نوش جان کنید. روش درست کردن کیک سیب ساده است و اغلب می توانید با مواد غذایی که در آشپزخانه خود دارید، یک کیک بی نظیر تهیه کنید.

طرز تهیه کیک سیب

دستور پخت کیک سیب

در دستور تهیه کیک سیب از سیب های شیرین تر استفاده کنید. چند سیب را امتحان کنید تا بهترین نوع آن را انتخاب کنید. معمولاً سیب قرمز انتخاب بهتری است. در حالی که این دستور کیک به گردو نیاز دارد، با خیال راحت می توانید به غیر از گردو از بادام یا پسته نیز استفاده کنید. اگر طرفدار آجیل نیستید، گردو یا بادام را حذف کنید. وقتی کیک شما پخته و کمی خنک شد، می توانید روی آن مقداری سس کارامل، شکر، بستنی یا خامه بریزید.

مواد تشکیل دهنده کیک سیب

  • ½ فنجان کره
  • 1 پیمانه شکر
  • 2 عدد تخم مرغ
  • ¼ قاشق چایخوری وانیل
  • 1 و ¼ فنجان آرد
  • 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • 1 و ½ فنجان سیب پوست کنده خرد شده (حدود 2 سیب میانه)
  • ½ فنجان گردوی خرد شده
  • بستنی وانیلی 1 لیتر

مراحل تهیه کیک سیب

  1. فر را تا 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتی گراد) گرم کنید. کف قالب کیک دایره ای شکل را با روغن چرب کنید.
  2. در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را با همزن برقی با سرعت میانه هم بزنید تا پفکی شود. تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه کنید. وانیل، آرد، جوش شیرین، دارچین و نمک را با آن مخلوط کنید. سپس سیب و گردو را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
  3. مخلوط را داخل قالب بریزید و به مدت 40 تا 45 دقیقه بگذارید تا داخل فر بماند. بعد از پخت 10 دقیقه بگذارید سرد شود. آن را از قالب به ظرفی دیگری منتقل کنید. بگذارید تا 10 دقیقه بیشتر نیز خنک شود. سپس این کیک گرم را با بستنی سرو کنید.

نکات مهم در تهیه کیک سیب

  • سرو با یک قاشق بستنی عالی خواهد بود. مقداری خامه سنگین با طعم کمی از شربت قهوه کارامل و مقداری دارچین نیز می تواند انتخاب بهتری باشد.
  • استفاده از سیب های قرمز شیرین و نرم بهتر از سیب های سبز هستند زیرا طعم کیک را خوشمزه تر می کنند.
  • یک تکه کره بادام زمینی را بر روی تکه ای کیک سیب بمالید و برای وعده صبحانه نوش جان کنید.
  • اگر می خواهید گردو زیر دندان احساس شود، آنها را خیلی خرد نکنید.
  • کیک سیب را می توانید با شکر تزئین کنید. شکر را روی کیکی بریزید و سرو کنید.
  • برای راحت تر خورده شدن سیب ها، آنها را به قطعات کوچک خرد کنید، نه اینکه آنها را له کنید.

ارزش غذایی کیک سیب

  • کالری: 490
  • کل چربی: 25 گرم
  • چربی اشباع: 13 گرم
  • کلسترول: 115 میلی گرم
  • سدیم: 380 میلی گرم
  • پتاسیم: 230 میلی گرم
  • کل کربوهیدرات: 60 گرم
  • فیبر رژیمی: 2 گرم
  • قند: 39 گرم
  • پروتئین: 7 گرم
  • ویتامین A: 15 درصد
  • کلسیم: 10 درصد
  • آهن: 8 درصد

طرز تهیه کیک سیب با دارچین

افزودن دارچین به کیک سیب می تواند لذت خوردن کیک به همراه چایی در فصل سرد پاییز را دوچندان کند. سرو آن با یک قاشق بستنی مخصوص، این کیک را خوشمزه تر می کند.

مواد تشکیل دهنده کیک سیب با دارچین

  • ⅓ فنجان شکر قهوه ای
  • 1 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
  • ⅔ فنجان شکر سفید
  • ½ فنجان کره نرم شده
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1 و ½ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 1 و ½ فنجان آرد همه منظوره
  • بیکینگ پودر 1 و نیم قاشق چایخوری
  • ½ فنجان شیر
  • 1 سیب عدد پوست کنده و خرد شده

طرز تهیه کیک سیب با دارچین

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتی گراد) گرم کنید. کف یک قالب کیک چرب کنید.
  2. شکر قهوه ای و دارچین را در یک کاسه هم مخلوط کنید.
  3. شکر سفید و کره را در کاسه ای دیگر با همزن برقی هم بزنید تا یکدست و کرمی شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید تا یکدست شوند. سپس عصاره وانیل را اضافه کنید.
  4. آرد و بیکینگ پودر را در یک کاسه ترکیب کنید و سپس مخلوط کره خامه ای را هم بزنید. شیر را با خمیر مخلوط کنید تا یکدست شود. نیمی از خمیر را در قالب کیک آماده بریزید. سپس نصف سیب و نصف مخلوط شکر قهوه ای را اضافه کنید. مخلوط سیب را کمی به خمیر بمالید. خمیر به جای مانده را روی لایه های میانی سیب بریزید. سیب ها را کمی به خمیر اضافه کرده و با استفاده از انگشت یا قاشق، مخلوط شکر قهوه ای را به سیب اضافه کنید.
  5. نزدیک به 30 تا 40 دقیقه بگذارید کیک بپزد. سپس آن ار بیرون بیاورید بگذارید 10 دقیقه خنک بماند. با سرو کردن کیکی سیب از خود پذیرایی کنید.

ارزش غذایی کیک سیب با دارچین

  • در هر وعده: 208 کالری
  • پروتئین: 3.1 گرم
  • کربوهیدرات: 29.5 گرم
  • چربی: 8.9 گرم
  • کلسترول: 52.1 میلی گرم
  • سدیم: 143 میلی گرم تغذیه کامل

کلام آخر

تهیه کیک سیب ساده است و شما می توانید آن را با چند ماده غذایی ساده و در مدت زمان کوتاهی درست کنید. کیک سیب بافتی نرم دارد و برای افرادی که دوست دارند داخل کیک میوه باشد، انتخاب مناسبی است. بعد از تهیه این کیک می توانید آن را به همراه یک نوشیدنی خوشمزه مانند شیر کاکائو، در یک وعده صبحانه عصرانه نوش جان کنید. از تزئینات کیک هم غافل نشوید، می توانید روی کیک را با خانه یا بستنی تزئین کنید.

منبع: اسنپ مارکت

به "طرز تهیه کیک سیب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک سیب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید