طرز تهیه کیک کره ای فندق و نوتلا؛ یک کیک دلچسب و خوشمزه!
به گزارش وبلاگ سروری کیا، کیک ها جزو پر هوادار ترین دسرها هستند که در مواد اولیه آن ها از تخم مرغ و آرد و شکر استفاده میشود. کیک ها تنوع بسیار زیادی دارند و از برترین گزینه ها برای عصرانه و میان وعده به شمار می فرایند. برای تهیه کیک ها از مواد بیشماری برای خوشمزه تر کردن آن می توانید بهره ببرید. (کیک ساده) گرفته! تا کیک تولد که بیس آن کیک اسفنجی است. کیک ها برای یک عصرانه دلچسب به همراه قهوه یا چای بسیار گزینه خوبی هستند. کیک فندق و نوتلا، یکی از کیک های بینظیر و خوشمزه است که ترکیب طعم فندق و نوتلا طعم فوق العاده ای به آن میدهد. با طرز تهیه کیک کره ای فندوق و نوتلا در قسمت آشپزی از خبرنگاران بلاگ همراه ما باشید.
پیشنهاد می کنم حتما این کیک خوشمزه را امتحان کنید! و در کنار یک فنجان چای از طعم فوق العاده آن لذت ببرید. این کیک جزو کیک های کره ای است و بافت شکننده و لطیفی دارد. علاوه بر خوشمزه بودن و بافت عالی این کیک از فندق تهیه می گردد و بسیار مقوی و پر خاصیت است.
تخم مرغ | 3 عدد |
کره به دمای محیط رسیده | 175 گرم |
پودر قند | 175 گرم یا حدودا یک و نیم پیمانه |
آرد سفید قنادی | 2 پیمانه |
بکینگ پودر | 2 قاشق چایخوری |
وانیل | یک چهارم قاشق چایخوری |
نمک | 1 پنس |
شیر هم دمای محیط | 4 قاشق غذاخوری |
نوتلا یا هر کرم شکلاتی دیگر | 4 قاشق غذا خوری |
فندق بو داده و نصف شده | نصف پیمانه |
1- برای آغاز کار آرد و بکینگ پودر و نمک رو داخل ظرفی کاملا مخلوط کنید و سه بار الک کنید و کنار بذارید.
2- تخم مرغ ها و پودر قند الک شده رو داخل ظرفی بریزین و با همزن برقی بزنید تا کاملا کرم رنگ کشدار و حجیم بشه.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک کوکو استار (کیک سه لایه)
3- و بعد کره نرم شده رو اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشه. شیر هم دمای محیط رو به مواد اضافه و مخلوط کنید.
4- وانیل رو هم داخل مواد بریزین و هم بزنید. همزن برقی رو کنار بذارید و مخلوط مواد خشک رو اضافه کنید. و با لیسک به آرومی و به حالت دورانی مخلوط کنید تا مایه کاملا یکدست بشه.
5- در آخر فندق های بو داده و نصف شده رو اضافه کنید و هم بزنید تا با مایه مخلوط بشه. برای کیک میتونید از قالب گرد بیست و چهار سانت یا قالب پاند کیک بهره ببرید میزان قالب پاند کیک من سی در یازده سانت بود.
کف قالب رو با کاغذ روغنی بپوشونید و نیازی به چرب کردن دیواره ها نیست اگه از قالب پاند کیک استفاده میکنید کف و دو دیواره قالب رو با کاغذ روغنی بپوشونید.
مایه کیک رو داخل قالب بریزید و با لیسک صاف کنید(مایه کیک کمی غلیظه).
6- نوتلا یا هر کرم شکلاتی دیگه ای که استفاده میکنید رو داخل قیف با ماسوره (یا بدون ماسوره) بریزین و با فاصله روی کیک شکوفه بزنید.
7- با سیخ چوبی یا خلال چوبی شکلات رو حرکت بدین و طرح هایی رو کیک ایجاد کنید. سعی کنید ایجاد طرحتون سطحی باشه و شکلات خیلی با مایه کیک مخلوط نشه و داخل کیک نره چون باعث میشه کیک در اون نقطه ها خمیر بشه.
8- بعد روی کیک هم میزانی فندق بو داده بریزین. کیک رو داخل فر صد و هشتاد و پنج درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده به مدت سی و پنج الی چهل دقیقه بپزین. مدت زمان پخت در فرهای مختلف متفاوته و حدودی هست.
در آخر کیک رو با یک خلال دندان از قسمت مرکزی تست کنید. اگه خلال دندان تمیز بیرون اومد کیک رو از فر خارج کنید و اجازه بدین داخل قالب خنک بشه و بعد کناره های اون رو با چاقوی تیز جدا کنید و از قالب در بیارید و کاغذ روغنی رو جدا کنید و داخل ظرف دربسته نگهداری کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک ساده وانیلی
اینکه روی کیک کاملا صاف نیست و فرو رفتگی و بر آمدگی داره کاملا طبیعیه و قسمت های فرو رفته بخاطر وزن شکلاتی که روی کیک بوده ایجاد شده و این حالت شکل قشنگی رو روی کیک ایجاد میکنه و باعث زیبایی کیک میشه.
با یک برش از این کیک کنار یک فنجان چای عصرانه خودتون رو به طعم فندق و نوتلا آغشته کنید.
نکات ریز کلیدی کیک نوتلا و فندق:
- تمامی مواد اولیه این کیک باید به دمای محیط رسیده باشند از جمله کره و شیر و تخم مرغ ها
- به جای فندق میتونید از بادام یا گردو چه داخل و چه روی کیک بهره ببرید اما ترکیب طعم فندق و نوتلا خوشمزه تر و دلچسب تر هست.
- برای میزان گیری شیر حتما از قاشق های استاندارد میزان گیری بهره ببرید چون قاشق های معمولی کوچکترن و میزان کمتری مواد رو در خودشون جای میدن (قاشق های میزان گیری رو میتونید از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید).
- از میزانی پودر دارچین هم میتونید داخل این کیک بهره ببرید که طعم خوبی به کیک میده.
- برخلاف سایر کیک های کره ای که شکر و کره در ابتدا با هم مخلوط میشن در این کیک کره بعد از مخلوط شدن تخم مرغ و پودر شکر اضافه میشه.
- هم زدن زیاد مواد بعد از اضافه کردن وانیل باعث میشه وانیل عطر و کارایی خودش رو از دست بده به همین خاطر وانیل رو در خاتمه و قبل از اضافه کردن مواد خشک به مایه اضافه میکنیم تا کمتر هم بخوره و عطر خوبی به کیک بده.
- نصف پیمانه فندق ذکر شده در مواد اولیه رو میتونید به طور کامل داخل مایه کیک بریزین و برای روی کیک از فندق بیشتری بهره ببرید و یا اینکه از نصف پیمانه فندق میزانی رو برای روی کیک نگه دارید این بستگی به خودتون داره که دوست دارید فندق کیک زیاد باشه یا کم.
- برای بو دادن و پوست کندن فندق ها کافیه فندق ها رو مغز کنید (پوست سخت فندق رو بشکنید و جدا کنید) و داخل تابه ای بریزین و روی حرارت کم قرار بدین و گاهی هم بزنید تا کاملا تست بشه و بعد فندق ها رو داخل دستمالی بریزین و با دست مالش بدین و فشار وارد کنید و فندق ها رو حرکت بدین به این ترتیب پوست تیره و نازک روی فندق جدا میشه و فندق های بو داده و بدون پوست بدست میارید بعد هر فندق رو با چاقو از وسط نصف کنید و داخل کیک بهره ببرید.
- دلیل اینکه باید همواره در کیک پزی آرد رو سه بار الک کنیم اینه که رطوبت هوا باعث میشه دونه های آرد بهم بچسبن و گلوله گلوله بشن اگه بدون الک کردن اون رو داخل کیک بریزیم این گلوله ها هر چقدر کوچیک هم باشن با بقیه مواد ترکیب نمیشن و به همین شکل داخل بافت کیک باقی میمونن و پخته میشن و موقع خوردن کیک این گلوله ها با همون طعم آرد داخل دهن حس میشن و طعم کیک رو خراب میکنن و کیک بافت خوب و یکنواختی نداره..
- هر قدر آرد بیشتر الک بشه دانه های آرد به صورت پودری و بافت ریز تری وارد مایه کیک میشه و کیک بافت نرم و منسجم تری پیدا میکنه پس همواره آرد رو سه بار الک کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه موس کیک شکلاتی؛ بدون ژلاتین و تخم مرغ
منبع: اُکالا