آشنایی با انواع استفاده های ممکن از ماست در تهیه غذاها
به گزارش وبلاگ سروری کیا، یک کاسه ماست به تنهایی یک وعده غذایی -به خصوص یک شام- کامل محسوب می گردد. اگر مایل هستید که موهای بلندتری داشته باشید ماست حتما باید در آشپزخانه تان باشد. ماست گاهی برای ایجاد طعم شیرین و گاهی هم برای شوری مورد استفاده قرار می گیرد. یا برای مثال در مواد گوشتی و تهیه سبزیجات کبابی. خلاصه که ماست کاربردهای فراوانی دارد و جای خود را در آشپزخانه ها پیدا نموده است، اما در کل چه کارهایی می توان با ماست انجام داد؟ در ادامه با کتاب کاله باشید، ما آنها را به شما معرفی می کنیم.
افزودن ماست به هر غذای گریل شده ای
چه بخواهید بادمجان کباب کنید، چه کلم و چه حتی گوشت بره، برای اینکه همه چیز خوشمزه گردد می توانید از مزه ترش و بافت خامه ای ماست برای تکمیل آن بهره ببرید. ترکیب ماست با لیمو و بعضی گیاهان، ساده ترین سس ممکن را به شما می دهد و سپس می توانید مواد پختنی تان را با آن طعم دار کنید. اگر مایل هستید کمی بیشتر پیش بروید از ماست های مخصوص برگر همراه با پنیر فتا و خیار و گوجه بهره ببرید.
تهیه سریع سس با ماست
حالا که دستمان بند شده است، بیایید دو وعده سس ماست درست کنیم تا بگردد کارهای بیشتری با آن انجام داد. همواره در آشپزخانه ترکیبی از ماست ایسلندی، پیاز، آبلیمو و شوید داشته باشید و روی سالاد و سبزیجات سرخ شده بهره ببرید. ترکیب ماست و ادویهٔ کاری را داخل سوپ عدستان بریزید و یا از ترکیب آن با زیره سبز روی بادمجان و نخود بهره ببرید.
تهیه مارینادهای خوش طعم
تقریبا با هر چیزی می گردد یک ماریناد فوری تهیه کرد، مثلا اینجا به توصیه ما ماست و نمک را هم بزنید. کمی فلفل و آب به آن اضافه کنید، و هر نوع گوشتی را که خواستید در آن بخوابانید. این ترکیب به خصوص برای پخت مرغ بسیار مناسب است. گوشت خود را به مدت طولانی درون این ترکیب قرار ندهید، 5 ساعت کافی است. می توانید این ترکیب را برای کباب های معمولی هم بهره ببرید یا به تیکاماسالای خود بزنید و ببینید که حتی از غذای رستوران های هندی هم خوشمزه تر می گردد.
ماست را به سوپتان اضافه کنید
ماست طعم خوبی به سوپ خام -چه سرد و چه گرم- می دهد. البته گرم آن بهتر است. ماست را در انتهای طبخ به سوپتان اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت خود سوپ بپزد. این برترین دستور برای سوپ های ماستی است. هیچ کار اضافه ای لازم نیست انجام دهید.
در پخت کیک از ماست بهره ببرید
ماست در کیک جادو می نماید: همه سادگی یک کیک روغنی، به علاوه بافت خامه ای و شیرین را با آن خواهید داشت. آن را در کیک های بدون آرد بهره ببرید. کیک گریپ فروت، کیک سیب و دارچین که با سس سیب پخته می گردد هم با ماست عالی خواهند شد.
از ماست بستنی بسازید
چیزی جز ماست و شکر و نمک احتیاج ندارد. این از ساده ترین و پرطرفدارترین رسپی ها است که به سادگی می توانید آن را در خانه هم تهیه کنید. وقتی طعمش را بچشید دیگر آن را رها نمی کنید. می توانید آن را با استفاده از شاه توت، تمشک، پرتقال یا انبه طعم دار کنید.
اسموتی ها را از قلم نیاندازید
و البته اسموتی ها هم می توانند از ماست بهرمند شوند. آووکادوی خامهای و انبه، خرمالوی رسیده یا دسرهای دیگر مانند موز و نوتلا گزینه های خوبی هستند. ماست به راحتی به اینها پروتئین اضافه نموده و اسموتی ها را کمی ترش و خامه ای و غلیظ می نماید. یعنی تمام چیزهایی که برای یک اسموتی ضروری است را در خود دارد. بعلاوه می توانید آنها را با گیاهان معطر مانند زیره سبز هندی، گشنیز یا فلفل سبز طعم دار کنید. همه این مواد پروبیوتیک هستند و به حل مسائل دستگاه گوارشی هم یاری می نمایند.
منبع: کتاب کاله