تهیه باقالی پلو با ماهیچه گوساله

به گزارش وبلاگ سروری کیا، باقالی پلو با ماهیچه یکی از مجلسی ترین غذاهای ایرانی محسوب می شود که معمولا برای مراسم مهم تهیه می شود.

تهیه باقالی پلو با ماهیچه گوساله

https://deltapayamvideo.arvanvod.ir/Ag5mQ7V9bL/9oD7NdvO8d/h-360-800k.mp4

باقالی پلو با ماهیچه گوساله

یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی که در میان ایرانیان از جایگاه ویژه ای برخوردار است، باقالی پلو با ماهیچه گوساله نام دارد. این غذای خوشمزه مانند غذاهایی مثل چلو گوشت، کباب کوبیده و … از غذاهای مجلسی ایرانی محسوب می شود که برای مهمانی های خاص از آن ها استفاده می شود.

با اندازه موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای 4 نفر باقالی پلو با ماهیچه تهیه کنید. اگر می خواهید اندازه کمتر یا بیشتری از این غذای خوشمزه درست کنید کافی است اندازه مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با مجله اینترنتی وبلاگ سروری کیا همراه باشید.

پیشنهاد مطالعه: اگر دوست دارید دستورهای غذایی بیشتری را یاد بگیرید، تهیه واویشکا گیلانی به روش آسان + ویدیو را ببینید.منبع: پیام دلتا

به "تهیه باقالی پلو با ماهیچه گوساله" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تهیه باقالی پلو با ماهیچه گوساله"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید