ساده ترین روش پخت جوجه چینی

به گزارش وبلاگ سروری کیا، جوجه چینی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که معمولا به عنوان پیش غذا سرو می گردد.

ساده ترین روش پخت جوجه چینی

https://deltapayamvideo.arvanvod.ir/Ag5mQ7V9bL/ZaA2yq23d6/h-360-800k.mp4

طرز تهیه جوجه چینی با خمیر بنیه

جوجه چینی یکی از غذاهای معروف و شناخته شده بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می گردد. این غذای خوشمزه همان طور که از نامش تعیین است یک غذای چینی است و به علت اینکه طعم بسیار خوبی دارد، در سراسر دنیا فراگیر شده است. جوجه چینی در دسته بندی غذاهای فست فودی قرار می گیرد و می توان آن را به عنوان یک غذای سوخاری به حساب آورد. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه جوجه چینی با خمیر بنیه

  • تخم مرغ 1 عدد
  • نصف قاشق مرباخوری نمک
  • فلفل سیاه کمی
  • آرد نصف لیوان
  • آب گازدار یا دلستر کلاسیک 1 لیوان
  • فیله مرغ 350 گرم
  • روغن فراوان برای سرخ کردن

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی ترفندهای آشپزی که همه را شیفته خود می نماید + ویدیو را ببینید.

منبع: پیام دلتا

به "ساده ترین روش پخت جوجه چینی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ساده ترین روش پخت جوجه چینی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید