شام پیتزا گوشت قلقلی درست کنیم
به گزارش وبلاگ سروری کیا، این پیتزا واقعا خوشمزه است. گوشت های قلقلی طعم دار که نصف شده و روی خمیر پیتزا با مواد دیگر در فر پخته شده اند. با ما در ادامه همراه باشید.
- تعداد: 8 نفر (2 پیتزا)
- زمان تهیه: 40 دقیقه
- زمان پخت: 10 دقیقه
مواد لازم
- یک عدد تخم مرغ
- ¼ پیمانه خرده های نان تست
- دو قاشق غذاخوری پنیر رومانو رنده شده
- دو قاشق غذاخوری شیر
- نصف قاشق چایخوری پودر مرزنجوش (یا آویشن)
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 400 گرم گوشت چرخ نموده
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
- خمیر پیتزا
- نشاسته ذرت
- دو پیمانه سس پیتزا
- نصف پیمانه فلفل دلمه ای زرد خلالی
- ¼ پیمانه پیاز قرمز خلالی
طرز تهیه
1- فر را با دمای 450 درجه فارنهایت روشن کنید.
2- در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، خرده های نان، پنیر رومانو، شیر، مرزنجوش، سیر، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. گوشت چرخ نموده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. آنها را با دست به شکل کوفته های ریز گوشت درآورید.
3- در یک تابه بزرگ، روی حرارت ملایم گوشت ها را بپزید تا طلایی شوند. سپس آنها را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغنشان کشیده گردد.
4- در یک سطح صاف، آرد بپاشید و خمیر پیتزا را باز کنید.
5- کف قالب پیتزا، نشاسته ذرت بپاشید و خمیرها را داخل آن قرار دهید. روی خمیر سس پیتزا بزنید. کمی پنیر بپاشید. گوشت ها را روی آن بچینید و فلفل دلمه ای و پیاز را اضافه کنید. سپس آنها را داخل فر قرار دهید.
6- پیتزاها را به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید تا طلایی و برشته شوند.
ارزش غذایی
- کالری: 428
- چربی: 25 گرم
- کلسترول: 79 میلی گرم
- کربوهیدرات: 31 گرم
- فیبر: 2 گرم
- پروتئین: 20 گرم
- سدیم: 769 میلی گرم
- کلسیم: 273 میلی گرم