شام پیتزا گوشت قلقلی درست کنیم

به گزارش وبلاگ سروری کیا، این پیتزا واقعا خوشمزه است. گوشت های قلقلی طعم دار که نصف شده و روی خمیر پیتزا با مواد دیگر در فر پخته شده اند. با ما در ادامه همراه باشید.

شام پیتزا گوشت قلقلی درست کنیم
  • تعداد: 8 نفر (2 پیتزا)
  • زمان تهیه: 40 دقیقه
  • زمان پخت: 10 دقیقه

مواد لازم

  • یک عدد تخم مرغ
  • ¼ پیمانه خرده های نان تست
  • دو قاشق غذاخوری پنیر رومانو رنده شده
  • دو قاشق غذاخوری شیر
  • نصف قاشق چایخوری پودر مرزنجوش (یا آویشن)
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 400 گرم گوشت چرخ نموده
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • خمیر پیتزا
  • نشاسته ذرت
  • دو پیمانه سس پیتزا
  • نصف پیمانه فلفل دلمه ای زرد خلالی
  • ¼ پیمانه پیاز قرمز خلالی

طرز تهیه

1- فر را با دمای 450 درجه فارنهایت روشن کنید.

2- در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، خرده های نان، پنیر رومانو، شیر، مرزنجوش، سیر، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. گوشت چرخ نموده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. آنها را با دست به شکل کوفته های ریز گوشت درآورید.

3- در یک تابه بزرگ، روی حرارت ملایم گوشت ها را بپزید تا طلایی شوند. سپس آنها را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغنشان کشیده گردد.

4- در یک سطح صاف، آرد بپاشید و خمیر پیتزا را باز کنید.

5- کف قالب پیتزا، نشاسته ذرت بپاشید و خمیرها را داخل آن قرار دهید. روی خمیر سس پیتزا بزنید. کمی پنیر بپاشید. گوشت ها را روی آن بچینید و فلفل دلمه ای و پیاز را اضافه کنید. سپس آنها را داخل فر قرار دهید.

6- پیتزاها را به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید تا طلایی و برشته شوند.

ارزش غذایی

  • کالری: 428
  • چربی: 25 گرم
  • کلسترول: 79 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 31 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • پروتئین: 20 گرم
  • سدیم: 769 میلی گرم
  • کلسیم: 273 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com

به "شام پیتزا گوشت قلقلی درست کنیم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شام پیتزا گوشت قلقلی درست کنیم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید