طرز تهیه پیتزا با نان لواش؛ سریع، خوشمزه و بدون فر
به گزارش وبلاگ سروری کیا، پیتزا با نان لواش یکی از روش های بسیار خوشمزه و ساده است. این پیتزا اصلا خشک نمی گردد و خیلی راحت و فوری است و دیگر نیازی به فر ندارید و لازم نیست دو ساعت خمیر را آماده کنید و در کمتر 20 دقیقه یک پیتزای سالم و خانگی داشته باشید.
این غذا روش خوبی برای تهیه پیتزا است مخصوصا زمانی که شما زمان کافی برای تهیه نان پیتزا ندارید و می خواهید یک پیتزا سالم و خانگی داخل ماهیتابه تهیه کنید.
پیتزا با نان لواش یکی از روش های بسیار خوشمزه و ساده است. این پیتزا اصلا خشک نمی گردد و خیلی راحت و فوری است و دیگر نیازی به فر ندارید و لازم نیست دو ساعت خمیر را آماده کنید و در کمتر 20 دقیقه یک پیتزای سالم و خانگی داشته باشید.
شما می توانید این پیتزا را با انواع مواد مانند گوشت یا مرغ یا سوسیس و کالباس تهیه کنید و کافی است کمی خلاقیت به خرج دهید. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پیتزا با نان لواش
نان لواش نرم 1 عدد
سس کچاب 2 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا به میزان لازم
مرغ یا گوشت چرخ نموده یا سوسیس و کالباس به میزان لازم
ذرت پخته شده 1/4 پیمانه
فلفل دلمه 1 عدد
قارچ 5 عدد
فلفل سیاه و آویشن به میزان لازم
طرز تهیه پیتزا با نان لواش
مرحله اول : می توانید از مرغ ریش ریش یا خردشده بهره ببرید. برای این کار مرغ را به همراه 1 عدد پیاز و کمی ادویه بگذارید تا بپزد. سپس آن را ریش ریش کنید. می توانید سوسیس و کالباس را خرد کنید و کمی تفت دهید. اگر می خواهید از گوشت بهره ببرید باید گوشت را به همراه یک پیاز کمی تفت دهید تا سبک گردد و بعد از روی حرارت بردارید.
مرحله دوم: فلفل دلمه را بشویید و ریز خرد کنید. قارچ ها را بشویید و خرد کنید و به همراه حرارت بالا تفت دهید تا آب قارچ کشیده گردد. ذرت را می توانید خودتان در منزل بخارپز کنید یا از کنسرو استفاده نمایید.
مرحله سوم: حالا باید تابه مورد نظر را کمی چرب کنید و نان لواش را در میزان تابه برش بزنید و کف تابه قرار دهید. سپس سس کچاپ را روی نان پخش کنید و بعد پنیر بریزید. حالا نوبت اضافه کردن مرغ یا کالباس و گوشت است. بعد قارچ و ذرت و فلفل دلمه و در سرانجام کمی فلفل سیاه و آویشن روی مواد بریزید.
مرحله چهارم: حالا باید این لایه ها را تکرار کنید. یعنی دوباره نان لواش برش بزنید و روی مواد قبلی قرار دهید و بعد مواد مرغی و پنیر پیتزا بریزید. به هر تعداد که دوست دارید لایه ها را ادامه دهید و در سرانجام روی مواد را باید کمی آب اسپری کنید و با پنیر پیتزا بپوشانید.
در تابه را ببندید و روی شعله پخش کن که از قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه بگذارید تا پنیر ذوب گردد. برای تماشا دستور های مشابه فست فود، خوراک گوشت چرخ نموده با نان تست را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه پیتزا با نان لواش
این پیتزا را می توانید در فر نیز تهیه کنید و با دمای 180 درجه به مدت 10 دقیقه زمان دهید تا پنیر ذوب گردد.
مواد مورد استفاده دلخواه است.
روی لایه آخر را حتما آب اسپری کنید تا خشک نگردد.
منبع:پامپا
منبع: فرادید