ترفند ماست بند ها برای سفت و شیرین شدن ماست
به گزارش وبلاگ سروری کیا، اگر شما هم دوست دارید در کنار غذاهایتان ماست میل کنید، می توانید با این دستور ساده یک ماست سفت و شیرین در منزل آماده کنید.
ماست یکی از پرخاصیت ترین مواد غذایی است که دارای خواص زیادی بوده و آن را می توان در خانه تهیه کرد. ماست هایی که در سوپر مارکت ها و... به فروش می رسند، اغلب شیرین و سفت هستند. به همین دلیل بعضی از کدبانو های ایرانی علی رغم میل شان به جای تهیه ماست در خانه به خرید آن روی می آورند. در این بخش ترفندی را در تهیه ماست خانگی به شما می آموزیم که می توانید با آن یک ماست شیرین و سفت درست کنید.
چگونه یک ماست شیرین و سفت تهیه کنیم؟
برای اینکه ماست شما شیرین و سفت گردد و آب نیاندازد، بهتر است از ترفند زیر استفاده نمایید:
مواد لازم:
طرز تهیه
نشاسته و شیر را با هم مخلوط نمایید. شیر و نشاسته را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن شیر، حرارت را خاموش نمایید. بعد از اینکه شیر از حرارت افتاد یعنی زمانی که انگشتتان را نسوزاند، یک ملاقه شیر را با ماست مخلوط نمایید.
ماست را به کل شیر بیافزایید. شیر را در جای نسبتا گرم به مدت 5 ساعت قرار دهید تا خودش را بگیرد. ماست را درون یخچال به مدت 12 ساعت بگذارید و سپس سرو نمایید.
نکته
اگر داخل ماست مایه زده شده و گرفته قبل از سرد شدن کامل قاشقی بزنید یا آن را تکان دهید، ماست آب می اندازد.
اگر به هر دلیلی ماست شما آب انداخت آن را دور نریزید و مصرف کنید.
اگر ماستتان آب انداخت می توانید با یک دستمال تمیز آب آن را بگیرید.
اگر ماست آب انداخت یا تکه تکه شد، یعنی شیر زیاد داغ بوده و یا ماست خیلی سرد بوده و یا مایه ماست کمتر از میزان لازم بوده است.
منبع: نمناک
منبع: فرارو